dijous, 4 d’abril del 2013

Acte Coordinadora de Lluites: Unim forces, juntes podem !‏




La Coordinadora de lluites de Sant Joan Despí, en la que participem l'assemblea local d'EUiA organitzem aquest diumenge dia 7 d'Abril un acte d'11h a 14h a la Plaça Sol Solet de l'Eixample.

A l'acte hi haurán tallers i xerrades a càrrec de les AMPES de la ciutat, comitè d'empresa de l'hospital Moisès Broggi, el 15M i molt més !

Manifest:

Fa mesos, la lluita de la Plataforma “Aturem Eurovegas”, va aplegar diferents moviments, entitats, organizacions de la ciutat i persones individuals per fer un front comú contra el macroprojecte del magnat Adelson al delta del Llobregat.
Aconseguit l’objectiu d’aturar Eurovegas i veient la necesitat de no perdre aquesta força que vam aconseguir, es va proposar continuar amb aquesta unió en un nou projecte obert a tothom per continuar lluitant conjuntament, aquest cop, per fer front a les retallades en educació, sanitat, drets laborals, contra les preferents, la falta de transparència a la ciutat…en definitiva, unir totes les lluites que hi ha a la ciutat i donar-nos suport entre nosaltres.
Aquest nou projecte el vam anomenar Coordinadora de Lluites de Sant Joan Despí i avui dia ja hi participen veïns i veïnes de la ciutat, associacions de veïns, comités d'empreses en lluita, AMPAS i moviments politics i socials.

Després de portar un temps funcionant, hem organitzem aquesta jornada reivindicativa per fer visible aquesta unió, per mostrar a la ciutadania que som aquí, que hi ha altres maneres de fer les coses i que si UNIM FORCES, JUNTES PODEM!

Us esperem a tots i totes.