dilluns, 27 de febrer del 2012

Les retallades afecten a Sant Joan Despí

Des de que van començar les retallades del govern de Ciu com a única sortida a la crisi , moltes han sigut les persones que han patit les conseqüències d’ aquestes retallades i Sant Joan Despí no és aliè aquesta situació. Molts veïns i veïnes del nostre poble que estan vivint una situació difícil veuen, a més, com empitjoren els serveis públics , sobretot la sanitat, degut a les polítiques d’ ajustos de la Generalitat. Ja es va viure el tancament d’ un CAP durant l’ estiu i encara no es saben els resultats.S’ afegeix l’ hospital Comarcal que funciona per sota de la seva capacitat a causa dels ajustos i retallades .A més , el servei d’ urgències que es va traslladar a l’ hospital es troba molt sovint col.lapsat.

En educació , les llars d’ infants veuen com la generalitat destina menys diners per plaça i com no s’ invertirà en llars d’ infants de titularitat pública.A més de fa temps es produeix una reducció notable dels recursos a l’ escola pública que com no també afecta a les de Sant joan Despí.

Si amb això no hi hagués prou hem vist en els darrers mesos com s’ ha pujat considerablement el bitllet del transport que tants i tantes veïnes utilitzen per anar a treballar cada dia.

Des de ICV-EUiA crèiem que és qüestió de prioritats i que aquells serveis públics de primera necessitat no es poden retallar d’ aquesta manera perquè afecten a la vida de les persones .