dijous, 14 de gener del 2010

Encartellada a la ciutat: Concentració en solidaritat amb el poble Palestí.


Ara fa un any, en la majoria de ciutats i pobles de Catalunya ens varem mobilitzar en solidaritat amb el poble palestí i per denunciar la massacre a Gaza, per part de l’exèrcit sionista d’Israel. Aquells vint-i-un dies de bombardejos varen deixar un total de 1400 persones assassinades (més de quatre-centes eren criatures), 5000 persones ferides i 15.000 habitatges destruïts.... Esquerra Unida i Alternativa varem jugar un paper molt destacat en tota aquella mobilització.

Un any després, la situació a Gaza no ha millorat, ans al contrari. El bloqueig continua, no es permet l’entrada de material humanitari, ni de materials de construcció per poder refer els seus habitatges,.... i la Unió Europea i el mateix govern espanyol han incomplert els compromisos presos llavors per a la reconstrucció de Gaza.

El proper divendres 15 de gener, a les 19:00 hores a plç Sant Jaume (BCN), la Plataforma Aturem la Guerra · Comunitat Palestina a Catalunya · Coordinadora d’Entitats amb Palestina al cor, convoquen una concentració sota el lema Solidaritat amb Palestina – Recordem les víctimes de Gaza.

EUiA donem suport i treballem perquè, com varem fer llavors, la solidaritat amb el poble palestí es visualitzi al màxim i pressionem per aconseguir el desbloqueig de Gaza, ja!