dimecres, 2 de setembre del 2009

Xerrada sobre Colòmbia a càrrec del col·lectiu Vivo-Arte

El passat dijous 28 d’Agost l’entitat solidaria “5 Continents” amb la col·laboració d’ altres associacions entre les quals estava EUiA de Sant Joan Despí, va organitzar una xerrada sobre la situació actual de repressió a Colòmbia.

A càrrec del col·lectiu artístic colombià “Vivo-Arte”, la xerrada va començar amb la visió d’ un vídeo sobre la situació de violència i persecució a la que es veuen sotmesos els joves, camperols i moviments d’esquerres a Colòmbia pel govern, l’exèrcit i els grups paramilitars.

A continuació, els ponents ens van explicar el context històric del conflicte i ens van aportar de primera mà la realitat que pateixen milers de persones a la seva terra. Per finalitzar, ens van transmetre els objectius del seu moviment.
Vivo-Arte una associació on conviuen grups de musica, teatre, i altres branques artístiques, que volen a través de l’ art, denunciar la situació de persecució que viuen els joves progressistes a Colòmbia, així com donar a conèixer les seves arrels i la memòria històrica dels pobles de sud-america.


Per conèixer més “Vivo-Arte” podeu consultar els següents enllaços:


Web de "Vivo-Arte"
Galería de "Vivo-Arte" a Flickr
MySpace de "Vivo-Arte"