dilluns, 12 de novembre de 2012

Resum acte de campanya 10N a Les Planes
Dissabte dia 10 de Novembre ICV-EUiA de Sant Joan Despí  vam fer el nostre primer acte de campanya. La coalició va organitzar un vermut popular al barri de les Planes totalment gratuït pels veïns i veïnes del barri. L' acte celebrat a una plaça a l' aire lliure va fer que moltes persones s' apropessin i gaudissin d'un petit refrigeri amb alguns càrrecs públics de la coalició i candidats a les llistes d'ICV-EUiA per les eleccions autonómiques del 25N amb els que també han pogut parlar i intercanviar impressions.
L' acte presentat per Emili Suàrez, regidor d' EUiA a l' ajuntament de Sant Joan Despí, ha comptat amb la pressència d' Elena Embuena regidora d' acció social i polítiques d' igualtat de l' Ajuntament de Sant Joan Despí , amb Lorena Vicioso , candidata número 8 a la candidatura i coordinadora d' Alternativa Jove-Joves d' EUiA i amb Laia Ortiz , diputada al Congrès pel grup de la Izquierda Plural.
Lorena Vicioso ha insistit en que cal un canvi en la manera de fer política vers als joves i que s' han de crear les condicions perquè els joves i les joves tinguin futur a Catalunya, amb un treball i un habitatge digne i educació i serveis socials públics i de qualitat.
Laia Ortiz per la seva part assenyala al govern de CiU com un govern esgotat i fracasat que s' ha envoltat en la bandera independentista per eludir la seva responsabilitat vers les retallades i desviar l' atenció del que realment ha sigut la seva gestió en aquests dos anys.