dijous, 25 d’octubre de 2012

27-O Acte Homenatge a les Brigadies InternacionalsAquest dissabte 27 d'octubre es celebra l'Acte Homenatge a les Brigades Internacionals, en commemoració del 76è aniversari de la seva arribada i del 74è aniversari del seu comiat de Barcelona.
Un any més EUiA de Barcelona participarà a l'acte i a l'ofrena floral (assistiran la diputada Mercè Civit, la coordinadora de Barcelona i regidora a l’Ajuntament de la ciutat, Isabel Ribas, el conseller del Districte d’Horta-Guinardó, Germán Alonso, i el coordinador d’EUiA del Carmel, Óscar Vitales).
A més a més comptarem amb l'actuació de Más Vale Tarde Ke Nunca.

Des d'Alternativa Jove com sempre creiem que la memòria històrica és un llegat valuós per a tots i totes nosaltres i per això ens agradaria comptar amb la presència de tots/es vosaltres, dels joves que ara estem lluitant per defensar aquests drets que van costar tant d'aconseguir. Per això i per rendir un homenatge sincer als nostres avis i àvies lluitadors/es i també als brigadistes internacionals (dels quals tindrem el privilegi de comptar amb la presència s'alguns d'ells).

Creiem que és un acte emocionant i memorable que ens interessa a totes i a tots els/les joves!
Us hi esperem!

Salut i República!

Hora: 11:00
Lloc: Boca Nord del Túnel de la Rovira (Rambla del Carmel) Barcelona

Metro:  L5  El Carmel (sortida plaça Pastrana)
Bus: 10, 19, 39, 86, 87