dissabte, 20 de novembre del 2010

Acte central de campanya a Sant Joan Despí


jous 18 de novembre es va celebrar l' acte central de campanya de la coalició ICV-EUiA a Sant Joan Despí . L' acte va comptar amb la presència dels diputats al parlament i candidats a les pròximes eleccions Mercè Civit ( euia) i Jaume Bosch (icv).A les 18.00 hores Mercè Civit acompanyada pel regidor i coordinador d' EUiA de Sant joan Despí Emili Suàrez juntament amb comanys/es d' euia , icv i representants d' entitats i veïns van realitzar una visita guiada a les instal.lacions de l' estació de bombament Fontsanta de ATLL ( aigües del TER-LLobregat) ubicada a Sant joan Despí. Aquesta fantástica obra és un dels projectes més importants de l' ATLL i possibilita la connexió de manera directa i amb capacitat suficient els sistemes Ter i Llobregat, i que són les principals fonts de proveïment de la seva xarxa regional, juntament amb els cabdals procedents de la dessalinitzadora de la conca del Llobregat. Aquesta obra de titularitat pública , realitzada durant els 7 anys de govern d' esquerres garantiza el suministrament d' aigua a Barcelona i tota la seva àrea Metropolitana i s' enten dins de la nova cultura de l' aigua que icv-euia ha posat en pràctica en aquests 7 anys fugint dels trasvassament defensats per CiU.
A continuació a l' àrea de serveis a la persona cap a les 19.30 hores Mercè Civit i Jaume Bosch van concloure l' acte amb les seves intervencions. Mercè Civit ( EUiA) va valorar l' obra de govern realitzada durant aquests anys centrant-se sobretot en aquelles lleis que abans no existien i que han contribuït en avançar en drets.Es va referir a la llei de barris , llei de l' habitatge, llei de la dependència i el memorial democràtic entre altres.Va dir, que la feina a fer encara era molta i que per això era necessari un altre govern d' esquerres i que calia convèncer a la gent perquè sortís a votar.
Per la seva banda,Jaume Bosch va defensar la fórmula de govern de coalició i va valorar l' aportació d' icv -euia al govern i la voluntat de reeditar un altre govern d' esquerres.