diumenge, 21 de febrer del 2010

Acte Públic: L’hospital Moisés Broggi és una conquesta de la ciutadania del Baix Llobregat.


ICV-EUiA del Baix Llobregat celebra amb un acte públic la posada en marxa de l´Hospital de Sant Joan Despí `Moisès Broggi´, una conquesta de la ciutadania

Des de la primera setmana de febrer ha entrat progressivament en funcionament l´Hospital de Sant Joan Despí ´Moisès Broggi´. Aquest hospital és la resposta de l´actual Govern de la Generalitat a una demanda històrica de la ciutadania, del moviment veïnal i de les organitzacions d´esquerres dels municipis del Baix Llobregat. Donarà servei a 300.000 habitants de Cornellà, Esplugues, Sant Joan Despí, Sant Just, Sant Feliu, Molins de Rei, El Papiol, Vallirana, Corbera, Cervelló i la Palma de Cervelló.

El `Moisès Broggi´ contribuirà a descongestionar els hospitals de Bellvitge i de Viladecans, amb llargues llistes d´espera per alguns serveis.

La millora de la sanitat pública és una prioritat per a EUiA, perquè garanteix l´equitat i la cohesió social en temps de crisi.

La coalició ICV-EUiA del Baix Llobregat celebrem la posada en marxa de l´Hospital Moisès Broggi amb un acte unitari que tindrà lloc el pròxim dimecres 24 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cívic Les Planes (c/ John F. Kennedy, 4 ) de Sant Joan Despí. La presentació anirà a càrrec d´Emili Suárez, coordinador d´EUiA de Sant Joan Despí i regidor d´ICV-EUiA a l´Ajuntament local.

Intervindran:

Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat.

Antonio Gámez, president de l´Associació de Veïns Les Planes de Sant Joan Despí.

Elena Embuena, regidora d´ICV-EUiA de Sant Joan Despí.

Lola Castro, responsable de L´Àrea de Salut d´EUiA.