dimarts, 21 d’octubre del 2008

Jordi Miralles presenta els documents de la 5ª Assemblea d’EUiA a Sant Joan Despí.

El passat dissabte 18 d’octubre el coordinador general d’EUiA Jordi Miralles va assistir al ple de l’assemblea local de Sant Joan Despí on va presentar els documents de la 5ª assemblea.

L’acte va estar presidit per fins aleshores actual coordinador de l’assemblea local Juan Reina que va fer un anàlisis del treball d’EUiA a Sant Joan Despí en els últims anys i va fer les presentacions.

Miralles va explicar als assistents l’objectiu dels documents i del camí que ha de seguir EUiA per seguir creixent donant suport als treballadors i la necessitat d’enfortir les bases socials participant en moviments associatius...

Durant l’assemblea el regidor d’EUiA Emili Suárez va intervenir analitzant els documents i va parlar de l’actual crisis “els treballadors no hem de pagar la crisis, s’han de buscar els responsables i son ells els qui l’han de pagar”.

Al finalitzar les intervencions, els assistents van poder fer la discussió dels documents amb el coordinador d’EUiA fent les seves propostes i valoracions.

Per acabar el ple, es va renovar l’equip de direcció de la l’assemblea encapçalat pel regidor d’EUiA Emili Suárez com a nou coordinador local.