dimarts, 1 de juliol del 2008

Acte amb Jordi Miralles a Sant Joan Despí

EUiA de Sant Joan Despí analitza els motius de la crisi econòmica en un acte públic:

Al mateix hi van intervenir el coordinador general d´EUiA, Jordi Miralles, i el regidor de la coalició ICV-EUiA de la localitat, Emili Suárez

El passat divendres 27 de juny, el coordinador general d´EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, va intervenir en un acte públic organitzat per la formació de Sant Joan Despí (Baix Llobregat), on es va valorar la crisi econòmica actual i es va fer un repàs de la situació social al nostre país, i del paper polític que ha de jugar EUiA.

A l´acte, presentat pel regidor d´ICV-EUiA de la ciutat, Emili Suárez, el coordinador general d´EUiA va lamentar la manca de propostes del govern central per a fer front a la crisi econòmica i va exposar a l’audiència les alternatives que proposa EUiA per alleujar la crisi. Entre d´altres, Miralles va fer referència a la redistribució del capital invertit pel govern en retornar a la declaració de la renda 400 euros a tots els contribuents, que reconvertiria en propostes de finançament de caràcter progressista dirigides als ciutadans mes desprotegits.

En acabar l´acte, es va fer un pica-pica on tots els convidats van poder intercanviar opinions amb el coordinador general d´EUiA.