diumenge, 25 de novembre del 2007

Assasinat d'un joven antifeixista a mans d'un militar d'ultradreta

EUiA St. Joan Despí condemna profundament l'assassinat a sang freda del jove antifeixista a Madrid fa dues setmanes a mans d'un militar professional d’ultradreta.
Demanem fermament que els culpables siguin castigats amb duresa.

Denunciem que ja n'hi ha prou de agressions per part d'aquests grups feixistes d' ultradreta que són, racistes, violents i que no respecten els drets de les persones.

Demanem que siguin declarats per la justícia d'una vegada com grups anticonstitucionals. I que siguin d'una vegada per totes il·legals.

Per què no se'ls aplica la llei antipartits com s'aplica altres grups sospitosos de recolzar la violència? Per què no se'ls tracta d'igual manera ?.

Des de EUiA St. Joan Despí pensem que darrera d'aquests grups d'ultradreta s'amaguen interessos d'organitzacions i persones properes a l'Espanya d'ultradreta i feixista propera al PP.

Per una altra banda denunciem també l'actitud d'alguns grups antisistema que es dediquen a convertir en violentes aquelles manifestacions de suport aquests jove mort.
Pensem que els joves antifeixistes en la seva majoria no tenen actituds violentes i que aquests grups que rebenten les manifestacions no representen a aquesta joventut.