dimarts, 12 de juny del 2012

EL DIMECRES 13 A LES 17:30 MANI A LA PORTA DEL MOISÉS BROGGI‏



EL DIMECRES A LES 17:30 MANI A LA PORTA DEL MOISÉS BROGGI
ANEM TOTES A DONAR SUPORT

A partir de 11 de Juny, els treballadors de l’ Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi veuran modificades les seves condicions laborals, sobretot en l’àmbit de la infermeria d’Atenció continuada (Hospitalització, Urgències, Unitat de cures intensives i Bloc quirúrgic), que poden repercutir en l’atenció i seguretat al pacient.

Les modificacions es centren en:

1. Es disminueix el nombre de professionals que atendran als usuaris.
2. Es posa en risc la continuïtat en l’atenció i les cures cap al pacient com a conseqüència de les noves rotacions de personal.
3. S’imposa la mobilitat entre els centres del Consorci Sanitari Integral: Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet y el Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi.
4. Tant la mobilitat com l’augment de carregues de treball aniran en detriment de la qualitat assistencial.
5. Som l’únic Hospital sense Direcció d’Infermeria.
6. Els treballadors ens plantegem el perquè d’aquesta desorganització de treball. No entenem que aconsegueix la Direcció del Consorci Sanitari Integral provocant un malestar general dels seus treballadors i usuaris. Lluitarem fins que la Direcció es replantegi les mesures que ens han imposat. Creiem sincerament que aquesta organització empitjorarà la qualitat de les cures que fins avui hem pogut proporcionar als nostres usuaris. Fem una crida a la opinió pública per sol·licitar recolzament i que junts puguem dir:

“JA N’HI HA PROU”

Us animem a sumar-vos a la concentració prevista per al proper Dimecres 13 de Juny a les 17:30h en la porta principal de l’ Hospital Sant Joan Despí Moisés Broggi.