diumenge, 24 de juny del 2012

Cada dimecres protestes per la situación dels treballadors de l’ hospital Moises Broggi




Des de fa unes setmanes cada dimecres a les 16.00 hores , treballadors de l’ hospital i veïns i veïnes de Sant Joan Despí i pobles del voltant es concentren davant de l’ Hospital Moises Broggi per protestar contra les retallades . La protesta vol manifestar la seva oposició a les retallades de personal que afectaran l'atenció mèdica que reben les pacients de les poblacions del centre de la comarca del Baix Llobregat, que tenen aquest centre com a hospital de referència.

Es vol denunciar tot un seguit de mesures que disminueixen el número de professionals que atendran als usuaris i usuaries.Es posa en risc la continuïtat en l’atenció i les cures cap a les pacients com a conseqüència de les noves rotacions de personal; s'imposa la mobilitat entre els centres del Consorci Sanitari Integral: Hospital General de l’Hospitalet, Hospital Sociosanitari de l’Hospitalet i Hospital Moises Broggi; la mobilitat i l’augment de càrregues de treball aniran en detriment de la qualitat assistencial, i el Broggi no disposa de direcció d'infermeria.

Fons sindicals de l’ hospital han manifestat que aquestes mesures empitjoraran la qualitat dels serveis així com han assegurat que continuaran lluitant fins que la Direcció del Consorci Sanitari integral rectifiqui aquestes mesures.

La coalició icv-euia de Sant Joan Despí , dona suport a la concentracions i participa d’ elles cada dimecres des de fa algunes setmanes juntament amb altres entitats i associacions de veïns, assemblees del 15 m i treballadors i treballadores de l’ hospital. Volem fer extensible aquesta convocatòria a tothom que es vulgui sumar.