diumenge, 16 de desembre del 2012

L'Hospital Moisés Broggi en lluita !


ICV-EUiA de Sant Joan Despí donem tot el nostre recolçament als treballadors i treballadores de l'Hospital Moisés Broggi.
A continuació copiem el seu manifest  i algunes fotos que hem fet aquest diumenge durant la visita que hem fet ICV-EUiA de Sant Joan Despí juntament amb el Diputat d'ICV-EUIA Josep Vendrell,



ELS TREBALLADORS DEL HOSPITAL SANT JOAN DESPÍ MOISÈS BROGGI EN LLUITA PER UNA SANITAT PÚBLICA DE QUALITAT SENSE PERDRE ELS NOSTRES DRETS LABORALS

Lluitem per a aconseguir que la Conselleria de Sanitat es replantegi la política sanitària que se'ns està aplicant tant als usuaris com als treballadors de la salut pública i que només comporta la degradació d'un sistema de salut que era eficaç i eficient.

A més, el Govern en funcions ja ha anunciat noves retallades per al 2013, que faran molt difícil mantenir la qualitat del servei a la ciutadania...fins i tot l'impossibilitat de continuar prestant alguns d'aquests serveis.

Des del 2010, s'estan vulnerant els nostres drets laborals: retallades de sou, acomiadaments, no cobertura de professionals, modificació de les seqüencies de treball, pèrdua de dies de descans i a més no cobrarem la paga de nadal.

La nostra indignació augmenta, quan els treballadors de l'administració pública que depenen de l'Ajuntament de Barcelona, han arribat a un acord que entre altres millores, comporta l'avançament semestral de les pagues anuals fins al 2015. Demanem el mateix tracte per a tots els treballadors de la administració pública.

Aquestes retallades no només suposen una agressió als drets laborals dels treballadors i les treballadores del sector, sinó que s'està deteriorant el servei a la ciutadania encaminant-la cap a la privatització.

Necessitem, de forma immediata, solucions per a evitar el greu deteriorament del sistema sanitari públic que va néixer en resposta a la consideració del dret a a la salut com un dels drets humans fonamentals.

Demanem al Conseller de Sanitat, que desisteixi d'aquesta política absurda que acabarà amb l'estat de benestar que tants anys ens ha costat aconseguir.

Esperem el suport de tots els usuaris de la sanitat.

TREBALLADORS DE L'HOSPITAL SANT JOAN DESPÍ MOISÉS BROGGI