dimarts, 14 de desembre del 2010

18-D: manifestació a les 17:00 a Plaça Universitat


LA MOBILITZACIÓ CONTINUA!
18-D: manifestació a les 17:00 a Plaça Universitat

Aquest dissabte dia 18 els sindicats CCOO i UGT han convocat una nova jornada de mobilitzacions per denunciar les retallades en drets socials i laborals que estem patint en els darrers mesos. EUiA participarem en aquestes movilitzacións i desitgem que tots i totes vosaltres també ho feu.

"Contra la retallada de drets laborals i socials, en defensa del benestar i la cohesió social"

Després de la vaga del 29 de setembre els treballadors i treballadores ens hem de continuar mobilitzant per:

- Tirar enrere la reforma laboral, per evitar la reducció de drets i l’acomiadament més fàcil i barat.
- Garantir la protecció econòmica i social de les persones en situació d’atur.
- Enfortir el paper de la negociació col·lectiva en el marc de les relacions laborals i actuar contra el bloqueig dels convenis que fan els empresaris i les organitzacions empresarials, que pretenen reduir els salaris i fer més precàries les condicions de treball.
- Recuperar el poder adquisitiu perdut pels treballadors i les treballadores de la funció pública i dels sectors concertats i privats afectats per les retallades salarials.
- Impedir la congelació de les pensions per a l’any 2011.
- Impulsar una política econòmica activa que generi ocupació, afavoreixi el necessari canvi de model productiu i lluiti, molt especialment, contra la precarietat i l’atur juvenil.
- Reforçar el sistema públic de pensions i rebutjar l’ampliació de l’edat de jubilació fins als 67 anys.
- Aconseguir una política fiscal més justa i progressiva en què pagui més qui més en té i que generi més ingressos i permeti lluitar contra l’economia submergida i el frau fiscal.