dimarts, 16 de novembre del 2010

Acte central de dones d'ICV-EUiA de la comarca del Baix llobregat


Dimarts dia 16 de novembre es va celebrar a l' edifici modernista de Can Negre de Sant Joan Despí l' acte central de dones d'ICV-EUiA de la comarca del Baix llobregat dins dels actes programats de les eleccions a la Generalitat de Catalunya.
L' acte va estar presentat per la regidora d' acció social i polítiques d' igualtat de la coalició a Sant Joan Despí, Elena Embuena. Com a ponents van intervenir Idoia Baixench , coordinadora comarcal d' EUiA, regidora a l' ajuntament de Viladecans i candidata per les llistes d' ICV-EUiA que va començar la seva intervenció fent un balanç de tot el fet en polítiques d' igualtat durant els 7 anys de governs d' esquerres. Un balanç notable comparant-ho amb els 23 anys anteriors de CIU en que practicament no es va fer res. Va acabar presentant les propostes de ICV-EUiA sobre dones i polítiques d' igualtat per a les properes eleccions autonómiques.
A continuació va agafar el torn de paraula Cristina Ribagordà , vicepresidenta D' ICV del Baix llobregat i regidora a l' ajuntament d' Abrera que al fil de l' explicat per Idoia va remarcar la importància dels avanços fets en aquests 7 anys.
Per concloure l' acte Mercè Claramunt diputada al parlament per ICV-EUiA i presidenta de dones amb iniciativa va aprofundir en algunes de les conquestes fetes durant aquests 7 anys i va apuntar a que totes les coses fetes , que són moltes , es donéssin a conèixer a la gent perquè si tornés la dreta de nou significaria una involució en les polítiques d' igualtat fetes durant aquests darrers anys.
Finalment,es va animar a tothom a participar activament a la campanya i anar a votar el 28 de novembre per parar a la dreta de CiU.