dimarts, 9 de febrer del 2010

Reunió amb el comitè d'empresa de Hayes Lemmerz sobre l'expedient de tancament


Ahir dilluns 8 de febrer, representants del grup municipal d’ICV-EUiA ens vam reunir al local d’EUiA de les Planes amb el comitè de la empresa de Sant Joan Despí “Hayes Lemmerz”.


Hayes Lemmerz va presentar el passat 14 de gener un expedient de tancament de la planta de la nostra ciutat que afectarà a 141 famílies directes i més de 450 persones i negocis de forma indirecte.

El comitè d’empresa denuncia que la planta de Sant Joan Despí es una de les més competitives del grup i que el tancament es deu a una decisió política per tal de traslladar la producció a altres plantes de Itàlia i Txèquia en busca de més beneficis.

El grup municipal d’ICV-EUiA ens solidaritzem amb els treballadors i treballadores de Hayes Lemmerz i les seves famílies.

Com a compromís amb el seu comitè d’empresa, el grup municipal hem ofert tot els nostres“instruments” i esforços per trobar la millor sortida possible a l’expedient de tancament.


El proper dissabte dia 13 de febrer ICV-EUiA ens sumarem a la concentració convocada per la plantilla a les 12:00 davant la empresa al carrer Las Planas n.1 1ª porta.