dilluns, 26 d’octubre del 2009

Sopar ICV-EUiA: 30 anys de democràcia a Sant Joan Despí


El passat divendres 23 d'octubre, el grup municipal d'ICV-EUiA va organitzar un sopar en motiu del 30é aniversari de governs democràtics a Sant Joan Despí. Amb aquest sopar es va voler fer un reconeixement a tots els regidors que han representat a la coalició ICV-EUiA o amb altres noms.( PSUC, ICV, PCC).

En el sopar i estaven presents representants d’ associacions de veïns i entitats que van voler compartir aquests moment amb el grup municipal. Va ser un acte molt emotiu i ple de records. Cal destacar la persona de Carles Riba, primer alcalde de Sant Joan Despí durant la democràcia amb el PSUC.

L’ acte va contar amb la presència del coordinador general d’EUiA Jordi Miralles, que va obrir el sopar adreçant unes paraules als assistents. També va assistir el diputat a Madrid pel grup IU-ICV Joan Herrera que va tancar l’ acte.

Abans del sopar, Jordi Miralles acompanyat pel coordinador local d’EUiA Emili Suàrez, van tenir una trobada amb l’ associació de dones de Sant Joan Despí "Violeta". Després Jordi Miralles es va reunir amb la comissió local , afiliats i simpatitzants d’ EUiA amb els quals va xerrar amistosament sobre la situació de crisi econòmica en què ens trobem.