diumenge, 15 de febrer del 2009

Notícies de Sant Joan Despí.


L’ ajuntament de Sant Joan Despí condemna els atacs sobre Gaza.


El dijous dia 12 de Febrer al ple de l’ajuntament de Sant Joan Despí es va presentar una moció conjunta entre icv-euia i el psc en que es condemnaven els atacs realitzats per l’ exercit israelià a la població palestina i els llançaments de coets de Hamás a Israel , encara que es denuncia la desproporcional resposta de l’ exercit israelià sobre civils innocents a Gaza.
També es va demanar que no es tornin a produir més atacs com els succeïts al desembre i que el diàleg sigui el camí a seguir per aconseguir d’ una vegada la Pau.
L’ ajuntament de Sant Joan Despí també comunicarà aquests acords a les forces polítiques representants del parlament de Catalunya , el congrés dels diputats i el parlament europeu.
La moció va ser votada a favor per psc, ciu,erc, icv-euia i en contra pel PP.



Sant Joan Despí , població lliure de Transgènics.


El dijous dia 12 de Febrer en el ple de l’ ajuntament es va presentar una moció conjunta entre icv-euia i erc en que es declara a Sant Joan Despí com a població lliure d’ agricultura transgènica a la vegada que es vetlla per la protecció de la biodiversitat vegetal i agrícola , tal i com recull el pla director del Parc Agrari del Baix Llobregat.
La moció presentada per Emili Suarez regidor d’ euia va ser votada a favor per totes les forces polítiques.