diumenge, 28 d’octubre del 2007

Campanya "Che Guevara. 1967 - 2007"

El dia 9 d’Octubre de 1967 fou executat el més famós guerriller, l’argenti i cubà Ernesto Che Guevara.

Fa 40 anys, el CHE, i d’altres guerrillers que lluitaven contra l’imperialisme, l’opressió i la tirania en una nova revolució, van ser sorpresos en les muntanyes de Bolívia, per l’exèrcit Bolivià entrenat per la CIA.

Al quedar desarmat a causa d’una bala que va destrossar el seu fusell, el CHÉ va ser apressat, tancat i posteriorment executat per un agent de la CIA.

Moria para viure per sempre.


Des de EUIA s’està llençant una campanya per recordar al gran revolucionari i sobre tot, per aprendre sobre la seva lluita.

Entre d’altres moltes coses s’ha creat una pàgina Web sobre ell: (http://www.hastalavictoriasiempre.cat/) i s’ha demanat que el carrer Duc de la Victòria de Barcelona, es passi a dir Ernesto Che Guevara. Més informació a: http://www.euia.cat/coneix_noticia_ampliada.php?not_id=1128.

EUiA Sant Joan Despí també esta participant a la campanya i el passat 20 d’Octubre va encartellar Sant Joan Despí amb la cèlebre imatge del guerriller. També al local tenim material a la venda sobre ell, com bosses, CD’s de fotos del CHE, xapes, imants de nevera etc que podeu passar a comprar qualsevol dia de la setmana.

¡ HASTA LA VICTORIA SIEMPRE / FINS LA VICTÒRIA SEMPRE !